Lépjen kapcsolatba velünk : +36 52 531 994

Gravic Hungary  : technical printing, cutting

Gravic Europe

Hírek

  • C-tábla minta.pdf
  • A támogatás mértéke: 50%
  • Projekt tényleges befejezés dátuma: 2019.05.15
  • A projekt tartalmának bemutatása :

A fejlesztés eredményeként a projekt keretében egy Atma AT1012D szita bevonógép, egy Atma ATS100D rákleélező, egy Pasquato ívesítógép, és egy Nathgraph Combi 90 száírót csatorna került beszerzésre 48.767.880 fortint értékben. A Gravic Hungary Kft- nél a beruházás hatására lényegesen módosított, vagy jobb minőségű termék , vagy szolgáltatás jön létre. A jelenlegi tevékenységéhez kapcsolódóan , a gyártási folyamatok fejlesztésével hatékonyabb munkavégzés várható. A folyamatosan növekvő rendelésállományt a íves technológia fejlesztésére beszerzett gépekkel, 5-10%-os kapacítás növekedéssel tudja kielégíteni. A fejlesztést a termelés fejlesztése céljából valósítja meg a cég, ezzel megteremtve a lehetőséget a piac igényeinek megfelelő szállítási határidő megtartására és kialakítására, ami a cég versenyképessége és a jövőbeli rendelések szempontjából szükséges.

a támogatás mértéke (%-ban)18,72%

a projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztés eredményeként a projekt keretében egy Label Master 612 lézeres vágógép és egy NYALA 2 UV nyomtató került beszerzésre nettó 213.709.290 Ft értékben. A Gravic Hungary Kft. a beruházás hatására képessé válik a megnövekedett kapacitású termelésre, továbbá fajlagos előállítási költségcsökkenést ér el. A beruházás megvalósításával a vállalkozás tovább fejlődik, piaci pozícióját erősíti és az iparágban betöltött szerepe növekszik. A fejlesztésnek köszönhetően bővül a gyár kapacitása, és a jelenlegi mellett új ügyfelek megrendeléseit is teljesíteni tudja. Az új termék magasabb termelési kapacitást eredményez, amihez a jelenlegi munkahelyek megtartása biztosítja a biztos működést. Valamint fontos szempont, hogy ökológiailag ezek a berendezések zöld technológiának minősülnek, mivel használatuk során vegyszerek és oldószerek használata nem merül fel. A beruházás eredményeképpen gyártott termékekkel kiemelkedik a vállalkozás a nemzetközi piacon, tovább növelheti a piaci részesedését, mellyel jelentős versenyelőnyre tehet szert. Így a jelenlegi partnerek megrendelései növekedni fognak és új ügyfelek megjelenésére is számít a társaság. A gyár termelése a megnövekedett rendelésállományt az új gépeknek köszönhetően tudja kielégíteni, mely várhatóan 5-10%-os kapacitásnövekedést jelent.

a projekt befejezési dátuma 2017.11.21

projekt azonosító száma (GINOP-1.2.1-16-2017-00791)

A támogatás mértéke: 41.85%

A projekt befejezési dátuma: 2015.01.06.

A projekt tartalmának bemutatása: Jelen projekt keretében a GRAVIC Hungary Kft. új digitális technológia bevezetését valósítja meg, melyet a HP Indigó WS6800 7 színes digitális nyomdagép képvisel. A berendezés minden szempontból a piacon elérhető legjobb technológiát képviseli. Beszerzését követően a társaság olyan gyártási technológiát tudhat magáénak, mely által a megrendelők által támasztott követelmények gyors változására rugalmasan tud reagálni, amit a gép műszaki paraméterei biztosítanak. A nyomdaipari berendezés 60 méter/perc sebességre képes a hagyományos 10 méter/perc nyomtató sebességhez képest. A beállítási ideje 90 perc helyett 5-8 perc. A beállításhoz használt hulladék anyag 30 méter helyett mindössze 9 méter, ami környezetvédelmi szempontból i s igen jelentős aspektus. A GRAVIC Hungary Kft. jelenleg 3-4 megrendelés teljesítésére képes 8 óra alatt, ami a berendezés beszerzésével 60 megrendelésre fog nőni. A leírt számadatok egyértelműen bemutatják, hogy a nyomdagéppel jelentős mértékben, hozzávetőlegesen tízszeresére fog nőni a társaság kapacitása, amellyel a keresleti oldalon jelentkező projekt volumeneket követni, kiszolgálni tudja.

  

Maradjunk kapcsolatban, íme ingyenes hírlevelünk